laikagumman

Direktlänk till inlägg 16 januari 2015

Helg

Av Laika - 16 januari 2015 12:22

Igår var sista dagen den här veckan att gå upp alldeles för tidigt för min smak. Nu tar vi helg och jag kan få sova till tio på morgonen om jag vill innan vi går ut, och det vill jag verkligen, hihi.


I sovrummet har jag två bäddar, en på mattes sida om sängen och en på husses. Jag brukar sova i den på mattes sida för det mesta, ja om jag inte ligger i deras säng och sover förstås. På husses sida står min bädd intill elementet och där är det skönt att sova om jag känner mig lite frusen. Dessutom har matte lagt dit dunkudden som jag fick i julklapp tillsammans med duntäcket. Så nu har jag det extra mysigt i båda mina bäddar i sovrummet.


Helt yrvaken sitter jag och försöker förstå mig på att matte säger att vi ska ut på morgonrundan. Detta var igår och matte försäkrade mig om att det verkligen var sista dagen den här veckan att vakna så tidigt.

 

Idag, på vår lediga dag tog vi den välförtjänta sovmorgonen. Sedan gick vi ut på en lång morgonpromenad och när vi kom in var jag så frusen att jag satte mig framför badrumsdörren. Matte frågade vad jag ville och då visade jag att jag frös alldeles förfärligt. Hon öppnade badrumsdörren och jag ställde mig intill badkaret och tittade på matte. Japp, jag ville duscha.

Efter den varma och sköna duschen fönade matte mig helt torr. När hon tyckte hon var klar talade jag om för matte att hon inte alls var klar. Hon fortsatte föna mig tills jag var nöjd och belåten. Fredagen börjar verkligen riktigt bra. Något ännu bättre är att vi snart ska åka iväg och handla lite lördagsgodis till mig. Mitt förråd är nästan tomt och det är dags att fylla det igen. Dessutom skiner solen idag.


Trevlig helg och fredagsgos!


 
 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

16 januari 2015 16:55

Du ser verkligen nyvaken ut på första bilden, morgonrufsig och jättesöt!
Det var säkert skönt under de varma vattenstrålarna och sedan dem varma luften som "tinade" upp en lite frusen Laika!
Jättekul att du ber om en skön dusch. Andra vovvar, bland dom en vi känner, går och gömmer sig vid baddags ;-) Fast efteråt medger han att det var jättemysigt att bli ren!
Ha en jättemysig fredagskväll!

Kram å puss på nosen, Sötnos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

16 januari 2015 22:16

Jag har alltid älskat att bli ompysslad, ett tag ville jag dock inte bli fönad efter duschen utan bara ligga inbäddad i badlakan och täcke. Fast idag ville jag ha fönen igen :D

 
Ludde

Ludde

16 januari 2015 20:01

Så praktiskt med en bädd på varje sida och en på mitten! Nu får ni köra med ordentliga sovmorgnar ett tag... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

16 januari 2015 22:12

Mycket praktiskt :D Bara att välja, hihi.
Vi ska absolut köra långa sovmorgnar, riktigt skönt ska det bli.

 
Bella, shih tzuh

Bella, shih tzuh

17 januari 2015 09:43

Jag vet precis hur det känns att behöva gå ut så där okristligt tidigt på morgonen! Superbäst med sovmorgon!

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

17 januari 2015 10:58

Ibland är det bra synd om oss, men väldigt skönt de dagar man får sova dock :D

 
Edith

Edith

17 januari 2015 10:13

Va, duschar du frivilligt. Det skulle jag aldrig göra. Men det låter ju ganska härligt att sen bli fönad och ompysslad. Vad lyxigt du har det med två bäddar. Själv sover jag i mattens säng. Trevlig helg!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

17 januari 2015 10:58

Jo då, ibland är det jag som ber om den dusch och ibland bestämmer matte, men jag går med på det varje gång ändå :D Det är ju så sköööönt :)

 
Andra året i Hjo

Andra året i Hjo

17 januari 2015 11:04

Frivillig dusch - det ska jag meddela Hjo-Hjo. Är det ett nytt husdjur på sista bilden? En utter?
Trevlig lördag!

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

17 januari 2015 14:55

Han kanske gillar idén ;)

 
Aamor

Aamor

17 januari 2015 17:29

Du ser verkligen nymornad ut på bilden, hihi! Man hinner ju inte göra sig fin om man får en kamera i nyllet så direkt på morgonen.
Godis är viktigt att ha ett lager på och fixa nytt innan det tar helt slut.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

17 januari 2015 17:59

Nej, det var inte schysst av min matte att ta den bilden på mig när jag precis vaknat ;)
Godisförrådet är fyllt på nytt så jag kan känna mig lugn :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards