laikagumman

Direktlänk till inlägg 6 september 2012

Då var det dags igen...

Av Laika - 6 september 2012 21:30

Ja, nu har jag varit och gått på den där bron igen. Det finns andra vägar att gå men de tar längre tid, så jag kommer dessvärre inte undan varje gång. Men när höstmörkret och vintern väl kommer så tror jag inte att matte vill gå hem från jobbet mer och det betyder att jag får en behövlig paus från den där bron.

Titta på bilden nedan så ska ni få se hur läskigt stor den ser ut. Jag är ju liten som en myra i jämförelse.


Nej, jag vet då inte... Matte och husse tycker att vi ska gå över men jag tar mig en ordentlig titt upp på bron och inser, som dom andra gångerna att det är väldigt, väldigt högt.

 


Man kan ju se hur långt ner det är.... Är det så här ekorrarna har det tro? Då kanske det är dags för mig att sluta avundas dom när dom skuttar där uppe i träden.

   


Ja, så här i mitten av bron går jag då och snabbt ska det gå. Vi är snart halvvägs.

   


Kan ni förstå att alla bilar åker under bron? Till och med lastbilar kan köra under. Då kan ni nog ana hur högt upp vi är. Ljudet av alla bilar som drönar förbi gör det inte mindre jobbigt att gå över precis. Undrar om inte jag är lika högt uppe som ett flygplan? Är det säkert att detta är en bro för människor att gå på och inte en landningsbana för flygplan? 

   


Lågt med kroppen, lågt med huvud och svans. Stadiga steg och till slut kommer vi ju över. Då blir jag jätteglad och tramsig för vilken prestation då, eller vad säger ni? 

 


Nu ska jag bli gosad med resten av kvällen, för det har jag bestämt och matte kan inte tycka annat än att jag är värd det.         


 
 
Aamor

Aamor

6 september 2012 22:01

Huh vilken hög bro, klart du ska gå försiktigt där.
Men du det finns de broar som man kan se igenom där man går, antingen är det träribbor eller metall av nått hårt nät, kanske de inte är så höga som "din" men skitläskiga.
Du är i vilket fall hur modig som helst ;)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

7 september 2012 20:10

Usch och fy, sådana nätbroar har jag också gått på, eller ja, det var ju förstås en trappa men det var högt upp det med. Varför kan dom inte bygga ordentligt? Är det bara slarv och lite lathet från de tvåbenta tro? Man kunde ju byggt för sidorna på bron och kanske målat lite fina hundben på istället :) Hade varit mycket bättre.

 
Ludde

Ludde

6 september 2012 22:45

Jätemycket gos ska du ha! Den bron var riktigt läbbig... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

7 september 2012 20:09

Massor med gos :D Hela kvällen följde jag efter matte, klappa mig, klappa mig, klappa mig... ;)

 
Kasper

Kasper

7 september 2012 01:14

Du, det där VAR VERKLIGEN en riktigt läskig bro!
Dom borde ha byggt för sidorna så att du åtminstone slapp se eländet när du går över!!!!
Nä, du skulle fått gå på marken, vore mycket bättre att dom byggt en bro över vägen åt BILARNA!!
Dom tänker ofta inte så långt, dom där tvåbenta.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

7 september 2012 20:08

Men visst hade det varit bättre om bilarna haft en bro istället, håller verkligen med :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards