laikagumman

Direktlänk till inlägg 4 mars 2013

Finbesök

Av Laika - 4 mars 2013 18:59

Idag har jag haft min tvåbenta lillkompis Elsie på besök. Hennes skola var stängd idag och eftersom både matte, husse och jag var lediga idag passade det ju alldeles utmärkt att hon kom hit för att leka med mig. Det ironiska i det hela (mattes ord) är att matte skulle vakna klockan sex på morgonen för att hinna vakna till liv innan Elise skulle komma, men jag... jag sov och hade inte den minsta tanke på att vakna och gå ut på någon runda. Varenda morgon har jag ju vaknat mitt i natten eller mellan fyra och sex på morgonen och velat ut, men inte idag inte. Jag sov så sött men blev ändå utdragen. Nu hoppas matte att hon ska få sova imorgon utan att de ska behöva gå ut på vare sig nattliga eller alldeles för tidiga promenader. Jag tänker dock inte lova något, hihi.


Det blev fullt ös med lillflickan hos oss hela dagen och när vi gick ut på lunchpromenad visade jag henne min lilla skogsdunge där jag mer än gärna springer och hittar bra pinnar och tuggbara kottar att leka med. Det har stormat lite under två dagar och många svaga grenar har gett vika och låg därför lite överallt på snön. Elise bestämde sig för att samla ihop dom så att de som plockar grenar till majsbrasan skulle få det lite lättare. Hur omtänksamt var inte det?


Först kollade jag noga på vad hon pysslade med men när jag förstod hoppade jag genast in och hjälpte henne. Hon samlade ihop grenarna och jag flisade dom så gott jag kunde. Vilket samarbete!


Inne har jag blivit klappad, matad och kelad med. Precis som det ska vara. Henne har jag tuktat bra, hihi. Dessutom sa hon ifrån när matte sa gammeltanten till mig. Hon påpekade att jag inte ser gammal ut och därför inte kan vara en tant. Dessutom sa hon att jag är den sötaste lilla hunden i världen hon vet. Vilken tjej va? Ja, vi är båda nöjda med dagen och jag är så trött nu när hon åkt hem.


Pannkakor med köttbullar har åkt ner i min mage och nu ska jag bara blunda en stund... en liten, liten stund.  


 
 
Aamor

Aamor

4 mars 2013 21:08

Vad skönt om du inte behöver gå ut så tidigt längre men det var typiskt att du inte behövde det idag när nu matte var uppe.
Klart den lilla tösen gillar dig för det måste väl alla som träffar dig göra, du är ett charmtroll!
Vilket samarbete ni hade med pinnarna, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

4 mars 2013 21:25

Ja, vi hoppas nog alla att det är slut med dom där kissturerna i tid och otid :)

 
Ludde

Ludde

4 mars 2013 21:48

Så skönt att du kanske får sova lite längre och slipper gå upp i ottan! Samla pinnar och tugga flis är ju en bra vår-syssesättning... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

5 mars 2013 10:00

Ja, det är helroligt vårgöromål :) Får kanske snart rensa upp i matteföräldrarnas trädgård. Jag brukar få gräva åt mattemor så slipper hon :D

 
Kasper

Kasper

5 mars 2013 01:10

Så bra att du inte behöver ut mer eller mindre mitt i natten för att kissa - gott tecken, ju. :)
Håller verkligen med din lillkompis - urfräckt att kalla dig för "gammeltanten". Vet väl jag hur gamla tanter ser ut, och dom ser INTE ut som du!!!
Hej sötis! :D

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

5 mars 2013 10:01

Hihi, tack Kasper. Ja, se det måste helt enkelt vara matte som fått allt om bakfoten. Jag behövde inte kissa tidigt eller i natt denna natt heller så nu är vi nog tillbaka på samma gamla spår igen, vi är alla så glada.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards