laikagumman

Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

Prinsessan på ärten

Av Laika - 6 mars 2013 17:45

Tänk er följande scenario: Nytvättade kläder som läggs i en hög på sängen för att de sedan ska vikas in i garderoben, men blir liggande ett tag. Ja, behöver jag egentligen säga mer om vad som hände? Jag blev prinsessan på ärten helt enkelt, fast det saknades en ärta och hade jag fått välja så hade jag nog valt en köttbulle istället. Man kan ju bädda in sig hur bra som helst i alla dessa lager av kläder som ligger. Som korvbiten över leverpastejen fanns där en mjuk pläd som jag kunde vila huvudet på. Ja, jag har då ingenting emot tvättdagar även om det finns andra familjemedlemmar som tycker det är lite trist.

 


Min mage är fortfarande pälsfri, i vanliga fall växer min päls som ogräs men inte nu minsann när jag behöver det. Vem vill ha en bar mage på vintern? Så här bar mage har jag inte ens på sommaren, men såren läker jättebra. Jag har bara en liten sårskorpa kvar på det ena såret och det kliar inte ens. Jag får gå på hur långa promenader jag vill nu, dock får jag fortfarande avvakta med alla dessa stora hopp som jag brukar göra upp och ner från soffan till exempel, men det går så bra med mattehissen, alltid felfri. Tror närmare bestämt att jag ska åka ner en våning nu, till markplan och gå och leta efter min godispinne som jag har liggandes någonstans på mattan.

 
 
Aamor

Aamor

6 mars 2013 19:27

Hur perfekt som helst för man kan flytta runt den rena tvätten så det blir en bädd som passar en perfekt!
Nu slapp ju matte/husse stryka tvätten för du plattade ju till den - du är duktig, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

6 mars 2013 20:08

Hihi, du har så rätt Aamor, visst gjorde jag matte och husse en bra tjänst som plattade till tvätten så? :D

 
Kasper

Kasper

6 mars 2013 21:08

Hej prinsessan! :)
Rena kläder - mina katter brukar också gilla såna. Jag är ju en sån som helst håller till på golvet, och där har jag aldrig stött på annat än möjligen en ren trasmatta. Men när jag ser dej där du ligger så börjar jag fatta att jag möjligen missar nåt väsentligt här i livet. Måste nog ta mig en ny funderare... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

6 mars 2013 21:58

Måste nog dessvärre hålla med om att du kan ha missat något väldigt väsentligt här i livet :) Tänk dig att sova i din bädd med flera lager andra bäddar :) Mycket gosvänligt. Fast inget ont med en nytvättat trasmatta, dom är bra att gosa och rulla på :)

 
Ludde

Ludde

6 mars 2013 22:20

Du ser förtjusande ut när du ligger bland tvätten och sover din prinsessömn! Kal mage mitt i vintern känns inte riktigt passande. Du kanske får ta på tröjan när det blir minusgrader i alla fall. Din päls kommer nog att ha vuxit ut till hösten åtminstone och hissen ska nog fungera lika länge om du sköter det rätt... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

7 mars 2013 20:01

Tack Ludde :)
Jag hoppas magen pälsar på sig snarast men till dess har jag mer än gärna en tröja på mig i minusgraderna där ute :) Jag tycker ju inte om att frysa.

 
Melody

Melody

7 mars 2013 09:29

Vilken söt prinsessa du är! Det där med att ligga på rena kläder ska jag
nog testa någon dag! Shakira brukar försöka krypa ner i mattes väska när
hon packar, men av någon konstig anledning vill inte matte ha henne bland sina
kläder! Skönt att du kan gå långa promenader igen!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

7 mars 2013 19:59

Det där med att packa ner sig i resväskan kanske skulle kunna bli en väldigt bra idé, ja om man inte får följa med alltså. Tänk vilken överraskning för matte när hon öppnar väskan sen :)

 
Oldmolly

Oldmolly

7 mars 2013 12:54

Passa dig! Våra katter brukar lägga sig i tvätthögarna, de nytvättade förståss, och matte blir vansinnig. Mest beror det ju på att katterna är långhåriga. Har en katt legat på mattes svarta byxor t ex, så får hon borsta och tvätta dem igen och inte ens det hjälper. Då känns det bra att man ligger på golvet och är helt oskyldig.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

Laika

7 mars 2013 19:57

Som tur är fäller jag inte så mycket päls :) Men det är klart att det kan komma lite muttrande från matte om det blir pälsrester även från mig :)

 
Frasse

Frasse

7 mars 2013 14:32

Så skönt att det går på rätt håll efter operationen, du verkar ju vara nästan som vanligt nu ♥
Hihi, ser att jag inte är ensam om att gilla nytvättade lakan - visst är det tur att våra mattar har oss till tass när det ska bäddas sängar - om inte annat så gör vi ju det hela lite roligare :-)
Jag har haft en pälslös fläck på magen i över två år nu (sedan jag låg inne för urinstopp). Matte säger att det inte växer ut för att jag slickar på det hela tiden. Egentligen borde jag ha tratt men matte vågar inte låta mig tassa omkring med den ensam när hon är på jobbet. Så jag får vara pälslös, det får gå det med :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

7 mars 2013 19:53

Din pälsfria fläck på magen är säkert jättesöt tror jag, och som den mysiga innekatt du är så kan det ju vara skönt att få lufta magen lite ibland :)
Ja, tack jag mår som vanligt igen bortsett från att jag inte tillåts att hoppa så mycket än.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards