laikagumman

Direktlänk till inlägg 2 juni 2014

Godisrunda

Av Laika - 2 juni 2014 18:35

Mattes lediga dag och solen skiner. Min matte hon kan beställa bra väder. Vad gör vi då en dag som denna? Går ut i skogen så klart. Dock var jag inte säker på om det var det jag ville när vi började gå. Jag gräsrullade (mattes ord) femtielva gånger på dryga tjugo meter. Matte är ju inte den som ska påpeka sådant när hon ju beställt perfekta väderförhållanden för just gräsrull. Med lite leversnittar som matte slängde framför sig, sprang jag till slut glatt efter och städade upp efter henne.


När vi väl var ute i skogen fick jag springa lös och energin från leversnittarna hade förflyttat sig ner i vartenda en av mina fyra ben. Jag sprang långt före matte.


Hmmm, mattes energi kanske höll på att ta slut? Jag sprang tillbaka till henne och bad om fler leversnittar att fylla på förrådet med, men matte blev inte mer pigg för det så jag höll hennes takt, sällskaplig som jag är.


Vi passerade hästgården och sedan kom vi ut ur skogen. Jag gräsrullade några gånger till innan vi gick in. På eftermiddagen gick vi nästan samma runda en gång till, den här gången fick husse följa med. Han hade också lite snittar i sina byxfickor. Väldigt passande.


När vi kom in blev det lagom dags för middag och matte stekte upp pannkakor. Jag fick plats med två stycken i min mage. Efter en sådan middag gör jag inte annat än ligger och vilar upp mig i väntan på nästa runda. Jag hälsade förresten på en tolvårig pudelkille som fått alla sina tänder bortopererade på grund av en infektion i käken. Stackaren fick en nospuss av mig innan de fortsatte hem till sitt.

 
 
Aamor

Aamor

2 juni 2014 20:39

Jag tror att jag också ska gåvägra lite mer så kanske min matte kastar godis framför mig, hihi! Du gräsrullade men i nästan samma, hihi!
Ni hade tur med vädret och det passade ju bra när ni var lediga!

Nospussar

http://aamor.bliggplatsen.se

Laika

3 juni 2014 21:00

Hihi, det tycker jag att du ska göra Aamor. Ibland får matte skämmas när andra går förbi och jag inte flyttar en millimeter fast matte försöker :)

 
Kasper

Kasper

3 juni 2014 00:50

Stackars pudelkillen! Men han kan nog må bra och äta gott ändå, tror vi.
Och du är så söt på bilden, så det kan väl nästan inte vara sant... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

3 juni 2014 20:59

Jodå, han skulle få äta en massa mjuk mat och det finns ju massor sånt som är gott, pannkaka till exempel :D

 
Melody

Melody

3 juni 2014 07:51

Det där med att ha leversnittar i fickorna är min husse och matte väldigt dåliga på att komma ihåg! Dessutom är de rädda för att jag ska jaga alla små harungar som bor runt om oss, så det blir alltför ofta koppelpromenader! Fattar inte varför de tror att jag är intresserad av harungar? Det är ju stora snygga hanhundar jag spanar efter!
Nu ska det bli några gräsrullningar i trädgården!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

3 juni 2014 20:58

Jo, här blir det också väldigt mycket koppelpromenader, kanske mest för att jag inte lyssnar så mycket längre (matte tror att jag börjat höra lite dåligt, men jag kan ju göra som jag vill om jag låtsas inte höra)
Klart att du bara kollar in snygga hanhundar, harungar är väl inte vidare spännande om man ska välja.

 
Edith

Edith

3 juni 2014 09:04

Låter som en jättehärlig skogspromenad. Och fullt med leversnittar att mumsa på också. Det är till att ha det bra!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

3 juni 2014 20:56

Det är inte alltid som dom följer med ut i fickorna men när dom gör, så gäller det att passa på :D

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

3 juni 2014 16:07

Låter som en härlig dag - både promenad, leversnittar och pannkakor - bättre kan det ju knappast bli! :-)
Kramar och tassklappar - till lilla pudeln också <3

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

3 juni 2014 20:56

Det är precis så lediga dagar ska se ut :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards